Luke Littler avslører beskjed på 8 ord fra David Beckham

Foto: Luke Littler / Gettyimages

Dartstjernen Luke Littler har blitt kjent over hele verden etter sin sensasjon i VM i dart. Dette har resultert i at han har mottatt meldinger fra flere store stjerner.

Den bare 16 år gamle Luke Littler gikk fra å være ukjent til å bli verdenskjent over natten. Det krever bare et blikk på hans sosiale medier for å finne ut av dette.

Torsdag kveld vendte han tilbake til profesjonell dart, etter å ha tapt i VM-finalen. Her spilte han mot Luke Humphries, som endte med å vinne 7-4.

Det gikk imidlertid annerledes torsdag kveld i Bahrain Masters, hvor Littler spilte mot Man Lok Leung. Her kunne han glede seg over en seier på 6-3.

For noen dager siden ble han invitert som spesiell gjest på Old Trafford.

Der fikk han muligheten til å møte både Sir Alex Ferguson og Bruno Fernandes. Og nå har han avslørt at han også har blitt kjent med en annen United-legende.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af RedReveal (@redreveal)

«Jeg gikk fra 4.000 til en million følgere. Den store er David Beckham. Han skrev noe lignende ‘Flott jobbet, en gang rød, alltid rød’,» sier Littler i BBC One Show.

I dette intervjuet forteller Littler også om sine tidlige dager med dart i St Helens Dart Shop. Det var her han ble oppdaget av Karl Holden, som endte opp med å bli hans første mentor.

«Alt kommer fra denne mannen, hvor jeg startet. Det er her jeg er nå. Så forhåpentligvis vil jeg betale min del, når jeg vinner VM. Det har vært vanvittig for meg selv og godt for Karl,» sier han.

Han forteller også om hvordan han fant sin store kjærlighet til dart. Den stammer faktisk fra hans far.

«Jeg så opp til min far. Han spilte i huset, ikke på puben. Vi var en gang i en butikk hvor jeg kunne velge leketøy, og jeg valgte en magnetisk dartskive. Hva ville skjedd hvis jeg ikke hadde hentet den magnetiske dartskiven?» sier han.

fredag 19. januar